ΤΑ TROLLEY BAGS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Το σύστημα των τεσσάρων διαφορετικών μεγεθών επαναχρησιμοποιούμενων τσαντών Trolley Bags, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με Velcro (σκρατς) και
περιλαμβάνουν ενσωματωμένη ράγα διαβάθμισης που επιτρέπει το να παραμένουν ανοικτές και σε όρθια θέση μέσα στο καρότσι, προσφέρει μέγιστη άνεση και ταχύτητα στην τοποθέτηση και
ταξινόμηση των προϊόντων κατά τη διάρκεια των αγορών στο Σούπερ Μάρκετ.
Trolley Bags in cart
Η εποχή των σχισμένων πλαστικών τσαντών στο ταμείο λόγω της ταυτόχρονης αγχωτικής προσπάθειας για γρήγορη συσκευασία των προϊόντων με το ένα χέρι, ανήκει στο παρελθόν.
Τα Trolley Bags σας επιτρέπουν να ταξινομήσετε και να συσκευάσετε τα ψώνια σας και με τα δύο χέρια για πλήρη άνεση ενώ αυτά σαρώνονται κατά την ολοκλήρωση της αγοράς τους μειώνοντας κατά
το ήμισυ τον χρόνο που απαιτείται στο ταμείο του Σούπερ Μάρκετ.

Αν είστε ένας αγοραστής ο οποίος επιλέγει τώρα το “scan as you shop” στα σούπερ μάρκετ, τα Trolley Bags μπορούν να παραμείνουν στο καρότσι καθώς μπαίνετε στο κατάστημα , και θα παραμείνουν ανοικτές και σε όρθια θέση καθ’όλη τη διάρκεια που θα συσκευάζετε τα ψώνια σας στις κατάλληλες τσάντες , ενώ μπορείτε να σαρώνετε τις αγορές σας σε όλο το κατάστημα.
Τέλος πλέον στην ανάμειξη ασύμβατων προϊόντων, όπως π.χ. τροφίμων και λαχανικών με απορρυπαντικά και χημικά, γιατί η τακτοποιημένη χρωμοτοποθέτηση δημιουργεί ένα «ντουλάπι», καθώς και ένα σύστημα μέσα στο καρότσι για τα ψώνια σας.

Ήρθε η ώρα για σας να βρείτε τη δική σας λύση για τα ψώνια με επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα. Τα Trolley Bags είναι η απάντηση …και το ίδιο πιστεύουν και οι πελάτες μας! Μειώνουν κατά το ήμισυ το χρόνο στο ταμείο του σούπερ μάρκετ, οργανώνουν τα ψώνια σας με τον τρόπο που σας αρέσει, και ποτέ ξανά δεν θα ανησυχήσετε για την αγορά τσάντας μεταφοράς προϊόντων! Οι Trolley Bags δένουν σε ένα έξυπνο δέμα, το οποίο μπορεί να παραμείνει τακτοποιημένο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας έτοιμο για τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θα ξεχάσετε ποτέ να τις πάρετε στο κατάστημα , γιατί από τη στιγμή που θα ψωνίσετε με Trolley Bags μια φορά , θα αναρωτηθείτε πώς ψωνίζατε χωρίς αυτά για τόσο πολύ καιρό. Πραγματικά κάνουν την συσκευασία ένα παιχνίδι!

Κρεμάστε τα Trolley Bags στην ειδική κρεμάστρα κάτω από τη λαβή του καροτσιού και κάντε τα ψώνια σας ως συνήθως.

Αφού τοποθετήσετε τα ψώνια σας στο ταμείο, τοποθετήστε τα Trolley Bags στο άδειο καρότσι στερεώνοντάς τα με τις ειδικές ράγες διαβάθμισης.

Ανοίξτε τα Trolley Bags μέσα στο καρότσι και έχετε άμεσα ένα σύστημα επαναχρησιμοποιούμενων τσαντών για να τακτοποιήσετε και να μεταφέρετε τα ψώνια σας.

Τα Trolley Bags ξεκολλούν και επανενώνονται με Velcro (σκρατς) και μπορείτε να μεταφέρετε κάθε τσάντα ξεχωριστά η μαζί με ευκολία, από το καρότσι στο σπίτι σας ή
στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας. Όταν φτάσετε σπίτι όλα θα έχουν γίνει ξεκούραστα και τακτοποιημένα όπως εσείς το επιθυμείτε!